Nattvandring i Bø sentrum

Vi starter med Nattvandring i Bø sentrum i høst.

Dette er et samarbeid mellom Talenthuset NAV Midt-Telemark og Bø Frivilligsentral. Det er Talenthuset som rekrutterer de frivillige og BøF som administrerer vaktlister etc. 

De frivillige må kjenne til smittevernreglene. Vi følger råd og veiledning fra Norges Røde Kors. Det aller viktigste er å holde avstand og Vask hendene!

Se forøvrig all viktig informasjon om Koronaviruset her

Siden dette er et prøveprosjekt, har vi ikke forankret Nattvandringen i Bø, helt til Norges Røde Kors. Bø Frivilligsentral som organiserer aktiviteten, har en organisatorisk tilknytning til Røde Kors. Det vil allikevel være nødvendig med mer formelle avtaler, dersom dette skal bli en etablert aktivitet. 

Retningslinjer for Nattevandring i Røde Kors

Rutine for Nattvandrer

De som har vakt, møtes utenfor Bø Frivilligsentral innen kl 22.00. Vakta er fra kl 22.00-01.00. Dere kan gå inn på Frivilligsentralen for å koke kaffe etc. Det er en kode for nøkkelboksen som dere får av daglig leder.

Det er Anne Dorthea Hellestad som dere rapporterer til vedrørende hendelser under vakta. 

Flere dokumenter

Meld din interesse her

Kunne du tenke deg å bli frivillig hos oss eller hjelpe til med et arrangement? Ønsker du mer informasjon om våre aktiviteter?

Styrende dokumenter

Bø Frivilligsentral er en frivillig organisasjon med eget årsmøte og vedtekter. Det er stor aktivitet hver dag og vi er stolte over hva vi klarer å få til!

Kulturdepartementets retningslinjer og formål for statstilskuddet

Om oss

Her er en liten brosjyre som forteller litt om våre mål og aktiviteter

Utleie av lokaler og utstyr

Vi har supre lokaler til utleie for møter, kurs, arrangement og aktiviteter. Vi har også utstyr til leie spesielt for arrangement i regi av frivillige organisasjoner.

Retningslinjer og informasjon for frivillige - Koronakrisen

Vi ønsker å ivareta best mulig de frivillige, samt de som får hjelp eller benytter våre tjenester og deltar på våre aktiviteter.

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

Påskeharen kommer!

Vi har hørt rykte om at påskeharen vil hoppe gjennom hele kommunen vår, natt til skjærtorsdag. Da kan vi forvente at haren legger igjen påskeegg på flere godt kjente stier. Vi håper mange barn og unge tar seg en tur, sammen med familien, for å prøve å finne et egg.

Best ute!

En ny og spennende turaktivitet i disse Korona-tider. Bø Frivilligsentral, i samarbeid med Frivilligsentralen i Sauherad ønsker å bidra til å skape aktivitet og glede. Vi har grublet på hvordan vi skulle gjøre det. Vi gjennomførte "Påskeharen kommer" i påsken, og ønsker med "Best ute!" å bygge videre på dette.

Friluftsliv for seniorer

I samarbeid med Helsedirektoratet har Norsk Friluftsliv laget en brosjyre som skal inspirere eldre og seniorer til å komme seg ut på tur.

Kontakt

Stasjonsvegen 4
3800 Bø i Telemark

Organisasjonsnummer
982363667

Sosiale media

2021 © Bø Frivilligsentral (Telemark)