Åpent Hus!

Vi ønsker å etablere nye sosiale arrangement her på Bø Frivilligsentral. Det skal være noe for småbarnsfamilier, ungdom og andre målgrupper. Tilbudene krever planlegging og vi håper å få en arrangementleder på plass for å legge grunnlaget for disse nye tilbudene.

Ny møteplass for ungdom mellom 13 og 15 år - "Fredagskveld på Ung Arena!"

I samarbeid med Ung Arena Midt-Telemark, planlegger vi å etablere en ny sosial møteplass for ungdom i 2022  -  "Fredagskveld på Ung Arena". 

Ungdom har gitt oss signaler om at de ønsker om en møteplass på kveldstid. Det er viktig å lytte til barn og unge, og vi ønsker å få etablert et tilbud her på Bø Frivilligsentral. Vi må jobbe med å få gode samarbeidspartnere og støttespillere. En veldig viktig faktor er å få trygge voksenpersoner som kan lede tilbudet. Tilbudet er ennå ikke etablert, men vi skal jobbe med saken.

Ny møteplass for småbarnsfamilier - "Boltreplassen"

Idèen er å tilby en Boltreplass på lørdager fra kl 11.00-14.00 der barna kan leke i det store aktivitetsrommet med oppblåsbar sklie og annen hoppemoro, og foreldrene kan slå av en prat i Kafè Anno. 

Fredagsdisco for utviklingshemmede

Dette er arrangement som vi hadde før Koronapandemien. Vi har behov for prosjektmidler til å få lønnet en arrangementleder som kan organisere tiltaket. 

Det gjelder å jobbe målrettet med dette prosjektet å få gode samarbeidspartnere. Vi vil søke om prosjektmidler fra Gjensidigestiftelsen som har en visjon "Aktiv fritid for alle!". 

Vi er kun i idèfasen nå, og det vil komme mer informasjon etterhvert. 

Kontakt

Stasjonsvegen 4
3800 Bø i Telemark

Organisasjonsnummer
982363667

Sosiale media

2021 © Bø Frivilligsentral (Telemark)